INTERNET TV TELEFONOVANIE
 
FIRMY
 
Ďalšie informácie
Môj RadioLAN WebMail

V RadioLANe podporujeme florbalových majstrov

Florbal sa na Slovensku stáva  čoraz úspešnejším  a obľúbenejším športom. Inak to nie je ani vo svete, kde si preráža cestu k srdciam mnohých športovcov z rôznych krajín. My v Spoločnosti RadioLAN vidíme potenciál tohto športu a aj preto sme sa rozhodli sponzorovať tím Tsunami Záhorská Bystrica.

 

Florbal na Slovensku

Na Slovensko sa dostal florbal na konci 20. storočia a postupne sa z neho vyvinul jeden z najpopulárnejších športov. Vznikli mnohé tímy a veľa ľudí mu dáva prednosť napríklad pred hokejom, pretože je dostupnejší. Okrem obľube sa florbal teší aj úspešnosti. Mužské, ženské, ale aj juniorské slovenské národné mužstvá sa nachádzajú medzi 10 najlepšími na svete a to aj cez to, že je na našom území iba krátko.

Partnerstvo spoločnosti RadioLAN s Tsunami Záhorská Bystrica

My v RadioLANe si uvedomujeme, aký je šport dôležitý pre rozvoj a zdravie detí a dospelých a aj preto sme sa rozhodli, že pomôžeme florbalovým majstrom Slovenska z roku 2017/2018 Tsunami Záhorská Bystrica. V hale sme im zriadili internetovú linku a taktiež im sprostredkujeme živé prenosy zo zápasov, aby mali všetci ľudia možnosť spoznať tento šport alebo podporiť svojich favoritov. Vieme, že tréningy sú nevyhnutnou súčasťou pri dosahovaní úspechov. Táto neľahká pandemická doba k nim značne obmedzuje fyzický prístup a preto sa museli preniesť do online priestoru. Rozhodli sme sa preto sprostredkovať tímu Tsunami rýchle internetové pripojenie, aby sme eliminovali prekážky pri online tréningoch. Športová príprava aj prostredníctvom internetu môže deťom pomôcť rozvíjať svoj talent a v budúcnosti sa tak z nich môžu stať hviezdy, ktoré budú obsadzovať vrchné priečky šampionátov pri reprezentovaní našej krajiny.




Jakub Czere

Marketing Specialist, RadioLAN, spol. s r.o